Kamis, 31 Mei 2018

DESICO

DESICO ekosisteminin temel bileşenleri

DESICO Nedir?

DESICO, dünyanın ilk platformudur.
ve güvenlik belirteçleri yasaya uygun olarak satmak

DESICO hangi problemleri çözer?

Sorun 1

Güvenlik ICO'larının düzenlenmesi için yasal çerçevenin eksikliği
Çözüm: DESICO platformu Crowdfunding Yasası altında faaliyet gösterecek
Litvanya Cumhuriyeti. Yasa, ICO'ların ihraç ederek sermayeyi artırmasına izin veriyor
güvenlik belirteçleri. Litvanya Avrupa Birliği üyesi ve
Euro. DESICO, Litvanya Bankası tarafından tam olarak denetlenecek
Avrupa Merkez Bankası'nın kontrolü altında.

Sorun 2

ICO sonrası likidite eksikliği
Çözüm: DESICO, ekosistemin bir parçası olarak bir değişim gerçekleştirecek.
Bu değişim, verilen güvenlik belirteçleri için derhal likidite sağlayacaktır.
DESICO platformunda herhangi bir iş tarafından. Değişim tabi olacaktır
Litvanya Bankasının düzenleyici denetimi.

Sorun 3

Dönüşüm için likidite eksikliği
ICO'lardaki FIAT para birimine kripto varlıklarının oranı
Çözüm: DESICO bir Avrupa e-para lisansı alacak veya doğrudan
Bir kurumun sahip olduğu hizmetlere erişim. Bu izin verecek
DESICO ödemeleri yürütmek ve ödeme hesaplarını yönetmek. Bu nedenle,
DESICO kullanan ICO tarafından finanse edilen işletmeler, hem kriptoyu yönetebilecek
ve fiat holdingleri. Ayrıca, değişim yapma şansına da sahip olacaklar.
işlerini geliştirmek için fiat para birimleri içine kripto paralar.

DESICO, dünyanın belirlediği güvenlik belirteçlerini yasalara uygun bir şekilde düzenleyen, satın alan ve satan ilk platformdur. Ekosistemi, güvenlik belirteçlerini blok zinciriyle tanıtarak küresel 155 milyar dolarlık girişim sermayesi pazarını bozacak.

DESICO ekosistemi, güvenlik belirteçleri yayınlamak için düzenlenmiş bir kitle fonlaması platformu ve DESICO aracılığıyla çıkarılan güvenlik jetonlarına likidite sağlayacak bir değişimin ilk gününü kapsayacak. DESICO ayrıca Avrupa e-para lisansına dayalı bir ödeme sistemine sahip olacak. Bu, ICO'lara, DESICO platformunda listelendikleri ilk günden itibaren IBAN hesaplarını sağlayabilecekleri anlamına gelir.

Kalabalık fonlama Platformu

DESICO, işletmelerin ICO'lar çıkarmaları için tam uyumlu bir yol sunan küresel bir AB tabanlı platform ve bu alıcıları bu jetonları edinme ve takas etme konusunda çalışacak.

Desico nasıl çalışır


Yerleşik Değişim

DESICO tamamen düzenlenmiş bir değişim gerçekleştirecek. DESICO platformunda bir ICO'nun başarıyla tamamlanmasının ardından acil likidite ile güvenlik belirteçleri sağlayacaktır.


E-Para Hesapları

DESICO kullanıcıları, platformdaki kripto ve fiat stoklarını yönetebilecekler. Ayrıca, DESICO değişiminde kripto paralarını fiat para birimlerine dönüştürme fırsatına sahip olacaklar.


Tam Yasal Uygunluk

DESICO, bir Avrupa Birliği ve Euro bölgesi üyesi devlet olan Litvanya Cumhuriyeti'nin mevcut menkul kıymetleri ve crowdfunding yasaları dahilinde tam olarak faaliyet gösterecek.


Topluluk

DESICO topluluğu, güvenlik belirteç ihraççıları, kripto yatırımcıları ve meraklıları ile ICO ile ilgili servis sağlayıcılardan oluşacaktır.


DESICO Ekosisteminde Ödeme Yöntemi

DESICO platformu üzerinden güvenlik belirteçleri çıkarmak isteyen ICO'lar, platform ücretlerine belli bir miktarda DESI jetonu platformda katkıda bulunacaklar. Yatırımcılar bu yeni çıkarılan güvenlik tokenlerini DESI tokenleri üzerinden ödeyecekler. Dış uzmanlar ve topluluk üyeleri, hizmetlerinden dolayı DESI belirteçlerini alacaklar.


Güvenlik belirteçleri edinirken ayrıcalıklar

DESI token sahiplerine DESICO platformunda münhasır haklar verilecektir. Bunlar, güvenlik jetonlarını alırken erken kuş erişimi ve balina benzeri ikramiyeleri içerecek ve DESICO değişiminde alım satım ücretinden muaf tutulacak.


Token Ekonomisi

DESI tokenleri tedarik edilecek. Tüm DESI tokenleri DESICO'nun token kalabalığı sırasında bir kerede oluşturulacak. Sınırlı arzları nedeniyle dolaşımdaki az sayıdaki DESICO tokeni, talep arttıkça değer olarak artacaktır.


Menkulleri tokenize etmek

Blockchain, DESICO'nun menkul kıymetlerin simgelenmesini gerçekleştirmesine izin verecektir. Küresel finans piyasaları için, özellikle, hizmetlerinin ödenmesi gereken aracıların kaldırılması gibi birtakım avantajlar getirecektir.

Akıllı sözleşmeli merkezi olmayan bir platform kurmak

Akıllı sözleşmelerin kullanılması, DESICO platformunun ve hizmetlerinin tamamen desantralizasyonunu sağlayacaktır. Akıllı sözleşmeler sayesinde, çeşitli hizmet sağlayıcılar ve DESICO topluluk üyeleri kendi hizmetlerini DESICO ekosisteminde sunabilecek ve doğrudan ICO'larla iletişim kurabilecektir.

Dağıtılmış defter

DESICO, işlem zincirindeki verileri depolayan verileri depolayan verimli ve tamamen şeffaf bir platform oluşturacak. DESICO ayrıca güvenlik belirteçlerinin satışı ve satın alınması ile ilgili tüm işlemleri kolaylaştırmak ve kaydetmek için bir yan zincir kullanmayı da düşünmektedir.

Jeton dağıtımı

DESICO, crowdsale etkinliğinin tüm aşamalarında toplam jeton tedarikinin% 51'ini satacak. Bildirilmemiş DESI jetonları yanacaktır. Takıma atanan jetonlar 12 aylık bir kilitlenme süresine sahip olacak.


Yol Haritası


SOSYAL MEDIA

        WEBSITE  | ANN THREAD | TELEGRAM | FACEBOOK | TWITTER WHITEPAPER 


Bitcointalk profile: Jrock232

Ethereum Address : 0xf14989583Af280AD1A6713422126A28Ceb36c63e











Tidak ada komentar:

Posting Komentar

HIGHBANK

a complete crypto trading platform that houses a decentralized Crypto Exchange, HighBank is a decentralized platform that allows multiple...