Selasa, 27 November 2018

Smilo: een revolutionair platform voor "hybride blokkades"


ACHTERGROND

De wereld is getuige geweest van een overweldigende interesse in Blockchain in verschillende industrieën over de hele wereld, van tientallen honderd nieuwe startups, tot toegewijde blockchain-labs die te zien zijn in zowel commerciële als federale instellingen, of tot meerdere consortia die zijn opgericht voor het oplossen van de grootste uitdagingen van hun sector.

Blockchain-technologie behoudt een groot detailniveau in zijn administratie voor alle financiële en niet-financiële verrichtingen. Blockchain-technologie minimaliseert de kans dat verkeerde informatie of gemanipuleerde informatie wordt verspreid over het netwerk. Een van de beste onderdelen voor discussie over openbare blockchain is dat deze over het algemeen niet door één bepaalde entiteit wordt bestuurd. Elke deelnemer of entiteit krijgt de mogelijkheid om kopieën te delen of te genereren. Hoewel sommigen het als een kracht zien, wordt het ook als een groot nadeel beschouwd, omdat slechts weinigen beweren dat het niet veilig genoeg is.

Gelukkig kan Blockchain-technologie op drie verschillende manieren worden gebruikt: openbaar, privé en hybride. Hoewel er veel is gezegd en besproken over publieke en private blockchain, blijft hybride blockchaintechnologie nog steeds onaangetast en is het relatief een 'frisse' term.


SMILO HYBRIDE BLOKKEND
Smilo is een revolutionair "hybride" blockchains-platform dat hybride transacties, slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties kan hosten. Een laag energieverbruik zorgt voor de duurzaamheid van de Smilo blockchain, waardoor deze eco-vriendelijk is. Dit wordt bereikt met een hybride consensusmechanisme dat is gebaseerd op de Proof of Stake (PoS) en de Byzantine Fault Tolerance Plus (BFT +).

Ondertussen zorgt een uniek Smilo Network Protocol (SNP) voor schaalbaarheid, waardoor een netwerk kan worden gecreëerd dat 100 keer sneller is dan Ethereum. Smilo zal lage kosten, totale decentralisatie en volledige Ethereum blockchain en slimme contractcompatibiliteit bieden. Smilo blockchain elimineert de fouten van zijn voorgangers en brengt de blockchain-technologie dichter bij massale acceptatie.

Smilo blockchain-platform kan zowel private als publieke blockchain-netwerken en gedecentraliseerde applicaties van stroom voorzien. Het Smilo-team stelt dat het hun doel is om een ​​volledig functionerend blockchain-platform te ontwikkelen dat hybride transacties, slimme contracten en gedecentraliseerde applicaties zal hosten. De ontwikkelaars beweren dat hun oplossing kan worden toegepast op de volgende gebieden: medische sector, producttracering, verzekeringssector, logistiek, enz.

VOORDELEN VAN SMILO

Smilo gebruikt een unieke en zelfgemaakte The Byzantine Fault Tolerance Plus (BFT +), BFT is hetzelfde als Proof of Stake (PoS) sneller en efficiënter, maar beide waren niet perfect. Het standaard BFT- en PoS-mechanisme is niet het veiligste consensusmechanisme. Hiervoor heeft Smilo het standaard BFT-mechanisme verbeterd door een uniek Smilo BFT + consensusmechanisme te creëren. Het mechanisme is volledig veilig, meetbaar, snel en duurzaam. Zodat met deze Smilo heeft vele voordelen, waaronder:
Transparant: gebruikers kunnen transacties transparanter volgen, door deze technologie te gebruiken 
Anti-corruptie: met transparantie kan het corruptie in elke transactie minimaliseren of zelfs elimineren. 
Duurzaam: groen blockchain-platform via het Smilo BFT + -protocol. 
Privacybescherming: door slimme contracten en hybride transacties 
Secure : Smilo's BFT + biedt betere beveiliging dan het vorige mechanisme. 
Snel en schaalbaar: dit platform zal 100 keer sneller zijn dan ethereum of andere platforms. 
Betaalbaar: Smilo biedt transacties met een veel goedkopere vergoeding

DE SMILO TOKENS

Het systeem gebruikt twee tokens: Smilo-token (XSM) en SmiloPay-token (XSP). De Smilo-tokens vormen een integraal onderdeel van het Smilo-netwerk. Ze vertegenwoordigen de persoonlijke aandelen van gebruikers en de macht om het netwerk te beïnvloeden. SmiloPay-tokens worden gebruikt om alle servicekosten te betalen. Gebruikt als een servicetoeslag om activa te registreren of te wijzigen. Deze servicekosten worden dan evenredig verdeeld over alle Smilo-bezitters, wat betekent dat SmiloPay door het systeem wordt verspreid.

ICO-informatie

Token Naam: Smilo Token 
Token Symbol: XSM 
Totale levering: 200.000.000 XSM 
Tokens te koop: 84.960.000 
Prijs in ICO: 1 Smilo = 0.25 USD 
SoftCap: USD 2.500.000 
HardCap: USD 18.000.000

Token Distributie


HANDIGE LINKS:

ETH : 0x8b4C75B64A871525306023CE18579b863c249318

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

HIGHBANK

a complete crypto trading platform that houses a decentralized Crypto Exchange, HighBank is a decentralized platform that allows multiple...