Selasa, 08 Januari 2019

ALCEDO

ALCEDO maakt associate graden-schema's die blockchain-technologieën implementeren in de manier van leven


ALCEDO heeft een deskundig team gevormd van beginnende ondernemers en ervaren investeerders om een ​​uitgebreid blockchain-mercantilismeplatform te maken.

Omdat cryptocurrency bedoeld is voor ALCEDO-gedachte-adoptie, is ons platform een ​​stop-buy-inkoper. Het United Nations-bureau zal de belangrijkste krijgen van hun investering. we gaan het eenvoudig te gebruiken systeem produceren dat oude markten en op blockchain gebaseerde activa combineert.

Onze afdeling voor teamleden is gespecialiseerd in geld-mercantilisme en cryptocurrency-markt, die al jarenlang ervaring heeft met internationale makelaars. Begrijp de markt van het doel van de klant om te lezen, ook vanwege de expertise die is opgedaan bij het kwaliteitsbeheer van monetaire instellingen en banken, en dring er bij Amerika op aan terug te keren naar het blockchain-veld.

De ontwikkeling van de ALCEDO, het platform is er één in al onze meest gewaagde komt. De creatie van het platform begon in 2018. Vanaf het begin en tot de ontlading van ons platform werden verschillende technologische problemen bestudeerd en opgelost, waardoor Amerika ons systeem uitstekend kon maken en het perfecte idee kon maken van toekomstige crypto-uitwisselingen.

Dit toont de hoeveelheid associaties die de utility-base exponentieel vergroten en het vertrouwen in cryptocurrency als een zeer belangrijke en middelgrote handelsopslag. De groei is iets dat is geïnspireerd door de hulp van voorbeelden van internationaal gebruik voor transparantie en onveranderlijke blockchain LED-technologie, en zijn zegeningen en snellere, peer-to-peer transacties en het verminderen van de waarde van het bezit.

ALCEDO maakt cryptocurrencies voor iedereen toegankelijk!
We meten op maat met het oog op een brede acceptatie van cryptocurrencies.

ALCEDO-Platform

ALCEDO maakt associate graden-schema's die blockchain-technologieën implementeren in de manier van leven. Het maakt cryptocurrencies toegankelijk en bruikbaar voor iedereen over de hele wereld.

We meten vierkant wat gericht is op een brede acceptatie van ALCEDO's en verschillende cryptocurrencies.

Om onze doelen te bereiken, beginnen we een netwerk van ALCEDO-punten te bouwen


ALCEDO-Platform

ONZE KERNDIENSTEN


ALCEDO-Point

Op elk ALCEDO-punt moet men valuta's kopen (BTC, ALCE, EUR, enz.) Met de hulp van bekwame consultants.


ALCEDO-Token

De ALCEDO-munt (ALCE) is een cruciaal onderdeel van onze regeling, omdat dit een suggestie kan zijn voor het hanteren van ons servicekosten- en beloningsprogramma.


ALCEDO-Wallet

Kopen, verkopen, ruilen en elektronisch verzenden naar en vanuit elk cryptocurrency-account


Investeringsplannen

We meten de omvang van onze oude activiteiten van goudbesparende plannen tot crypto-investeringsplannen


ALCEDO-Card

Het stelt klanten in staat snel en eenvoudig cryptocurrencies te verkrijgen of verkopen op onze Alcedo-geldautomaten en POS-terminals


Crypto-Machines

We meten de bekende Crypto-geldautomaten en bouwen een netwerk in een Europees land

ALCEDO-Points

KOPEN, VERKOPEN & UITWISSELEN

Naast de crypto-geldautomaten kunnen ALCEDO-Points onze klanten helpen met de hulp van ons serviceteam. We bieden onze klanten de unieke kans om te winkelen naar en verkopen van cryptocurrencies buiten de webuitwisselingen en met de niet-openbare facilitering van onze specialisten. ze helpen ook bij het gebruik van de geldautomaten en beantwoorden alle vragen met betrekking tot cryptocurrencies.

ALCEDO-punten uitbreiden
ALCEDO-Points square meet daar onder een franchisestelsel, dat in staat is banen te produceren en de volgende en snellere acceptatie in onze samenleving. Wij, als uw toekomstige franchisegever, kunnen ervoor zorgen dat u het eenvoudigste kader krijgt met de competente aanbeveling, de huidige coaching en de voortdurende toegankelijkheid. De licentiekosten zullen volledig worden betaald met ALCEDO-Coins, wat erop wijst dat de ALCEDO-munt binnen de variatie van het bedrijf blijft.

Profiteer van onze expertise met betrekking tot cryptocurrencies en goud
We faciliteren mensen om te speculeren over veiligheid in cryptocurrencies en fysiek goud


ALCEDO-Card

ALCEDO-kaarten vierkante maat uitgerust voor de primaire tijd met een geïntegreerde NFC-chip en kan worden gebruikt bij onze ALCEDO-geldautomaten en onze POS-terminals. hierdoor kunnen klanten snel en eenvoudig cryptocurrencies verkrijgen of verkopen. bovendien bevordert het de verspreiding en acceptatie van ALCEDO-munten en verschillende cryptocurrencies. Geen lange en omslachtige registratieprocedures op buitenlandse effectenbeurzen zijn vierkante maatregelen nodig. we hebben de neiging om volledig en volledig vanuit een Europees land te opereren.

Onze ALCEDO-kaart met uitgifte één wordt voorgeschreven aan 1.000 kaarten, gepersonaliseerd en kan (wereldwijd) worden bevrijd met de verwerving van 10.000 ALCEDO-munten.


ALCEDO-Coin (Token)

De Alcedo-munt is een van de belangrijkste vitale onderdelen binnen het volledige ALCEDO-project. Associate Degreed is bedoeld als een ERC-20 op Ethereum gebaseerde token aan het begin van de ICO. Natuurlijk kunnen ALCEDO-munten zelfs als valuta worden gebruikt naast hun gebruik binnen het ALCEDO-ecosysteem. we lanceren de ALCEDO-munt in Q-4 2019.

Dit token zal in de loop van de ontwikkeling worden geroerd tot een afzonderlijke blockchain, met een constante variëteit aan munten en bestaande ALCE ERC20 tokens vierkante meetwaarde veranderd in een tempo van één: één.


ALCEDO-Reward-systeem

Onze klanten zullen het voordeel hebben van sterk verlaagde tarieven door gebruik te maken van ons ALCEDO-Ecosystem. Om de distributie en dus de circulatie van ALCEDO-Coins te versnellen, is de tewerkstelling van ons platform via ALCEDO-Coins bovendien gunstig. Elke klant is echter niet in staat om te beslissen tijdens welke cryptocurrency hij vergoedingen wil betalen.

Speciale markering ALCEDO-flat
Een belangrijk doel voor de VS is om onze klanten verschillende voordelen te bieden door gebruik te maken van het ALCEDO-platform en ALCEDO-munten. elke gebruiker met tien 000 ALCE op het ALCEDO-platform (web- of smartphone-app) hoeft geen exploitatiekosten te betalen als onze services eenmaal zijn gebruikt. Echter, rekening houdend met de munt (behalve ALCEDO-munt) blijft een bepaalde netwerkvergoeding over, die we niet zullen vergoeden. Deze release is van toepassing op elke service van Alcedo (inclusief alle ALCEDO-geldautomaten).

ALCEDO-Wallet
De ALCEDO-portemonnee vereenvoudigt de afhandeling van cryptocurrencies op de smartphone drastisch. verschrikkelijk eenvoudig, zal men totaal verschillende munten verzenden en / of ontvangen. we bieden in het begin Bitcoin, Ethereum en dus de ALCEDO-Coin, maar dit assortiment zal regelmatig uitgebreid worden. Het is de bedoeling dat deze billfold naadloos aansluit bij onze cryptomachines en dus bij het ALCEDO-platform. Voor de uitwisseling van geldeenheden in cryptocurrency is de methode bijna een tweeling van het verkrijgen van munten bij de machine, dat wil zeggen het scannen van de QR-code en het verkrijgen van munten. De mobiele app bevat een kaart met alle locaties van cryptomachines in een Europees land.

ALCEDO-Wallet is bedoeld om te voldoen aan de beste veiligheidsnormen.

Na het downloaden en registreren krijgen alle gebruikers van deze billfold twintig ALCEDO-Coins gratis.


ALCEDO-tokenstructuur

Doe mee met onze Token-uitverkoop. we hebben de neiging om genoegen te nemen met tokenbetalingen.

Token: ALCEDO-Token

Totaal ALCEDO: Token100 000 000 ALCE

Hard-cap: 40 000 000 ALCE

Project-protocol: eerste ERC20-token

Crowd-verkoop: 01 december 2018

Betalingswijze: BTC, ETH, PayPal

Token Sale-fasen


Prijsontwikkeling

Op basis van onze uitgebreide marktanalyses en onze vooraanstaande positionering op de Duitse markt neigen we ertoe de volgende grafiek als een plausibele stand van zaken te beschouwen in termen van een potentiële stijging van de prijs van Alcedo-tokens.


Token Sale-ontvangsten


Token Distributie


roadmap

Q 2 2017
Het concept is geboren voor het verspreiden van de tewerkstelling van cryptocurrencies & marketing

K3 2017 - KW3 2018
Het ontwikkelen van het construct

Q4 2018
Opening 1e Alcedo-Point met geldautomaat ICO

Q1 2019
Bereid Alcedo-Tokens voor om te worden vermeld op beurzen

Q2 2019
Nieuwe billfold publiceren

Q3 2019
Open veel Alcedo-Points en franchise Alcedo-Cash-machines

Verdere informatie Bezoek deze site:


AUTEUR: Jrock232

ETH : 0x8b4C75B64A871525306023CE18579b863c249318

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

HIGHBANK

a complete crypto trading platform that houses a decentralized Crypto Exchange, HighBank is a decentralized platform that allows multiple...